Styrketræning – Startdato: 5. februar 2024

Josephine Lydolph

Mandag kl. 09.55 – 10.40

Mandag kl. 10.50 – 11.35

Styrketræningen begynder med fælles opvarmning med fokus på kroppens led, knogler og muskler. Opvarmningen afsluttes med at få pulsen op, sved på panden og varme i kroppen,
så vi er klar til den følgende styrketræning.
Underviseren har fokus på dine individuelle færdigheder, gener og behov. Uanset om du vil træne i maskiner, lave frivægtsøvelser, elastikøvelser, balance, koordination eller andet, så har vi noget for dig.
Derfor er du mere end velkommen, nybegynder såvel som garvet. Vi afslutter styrketræningen med udstrækning og en ”tak –for-i-dag”-runde, som danner rammen om fællesskabet på holdet.
Tag gerne behageligt tøj på, som du kan røre dig i.
Da du mister væske under træningen, er det vigtigt, at du medbringer en flaske vand.

Styrketræningen begynder med fælles opvarmning med fokus på kroppens led, knogler og muskler. Opvarmningen afsluttes med at få pulsen op, sved på panden og varme i kroppen, så vi er klar til den følgende styrketræning. Underviseren har fokus på dine individuelle færdigheder, gener og behov.

Uanset om du vil træne i maskiner, lave frivægtsøvelser, elastikøvelser, balance, koordination eller andet, så har vi noget for dig. Derfor er du mere end velkommen, nybegynder såvel som garvet. Vi afslutter styrketræningen med udstrækning og en ”tak –for-i-dag”-runde, som danner rammen om fællesskabet på holdet.

Tag gerne behageligt tøj på og en flaske vand.